Super Asfaltti

Super Asfaltti on Lounais-Suomen alueen johtavia asfaltointi-yrityksiä, joka tekee urakoita myös muualla maassa siirrettävien asfalttiasemiensa ansiosta.

Yritys on alunperin perustettu vuonna 1974, pääpaikkanaan Oripäässä (50 km Turusta) olevan pääkonttorinsa ympäristö, käsittäen koko Lounais-Suomen.

Firman keskeisintä toimi-alaa ovat asfaltti päällysteet, mutta voit tilata yritykseltä erilaiset vaativat maanrakennustyöt, ja tarjolla ovat myös kiviainesmyynti sekä -toimitukset erilaisiin projekteihin.

Yrityksen asiakaskunta on koostunut sen toimintahistorian aikana erilaisista tilaajista aina yksityistalouksista teollisuuteen jamaatalouksista tiehallintoon.

Heidän erikoispiirteensä on kalustosta löytyvät 2 kpl siirrettäviä semimobiili-asfalttiasemia, joiden ansiosta yritys pystyy tekemään asfaltointeja ympäri Suomea kysynnän mukaan.

Firmalla on virallinen nettisivusto osoitteessa www.superasfaltti.fi, josta voit lukea lisää kalustosta, löytää yhteystiedot tarjouspyyntöä varten, sekä nähdä kuvia yrityksen toiminnasta vuosien varrelta.