Rakentaminen ja Talotekniikka

Rakentaminen ja Talotekniikka messut järjestetään vuosittain maaliskuussa Jyväskylässä olevassa messukeskus Paviljongissa.

Messut ovat vuosittain yksi maan suosituimmista rakennusalan tapahtumista, ja esimerkiksi vuoden 2010 tapahtumaan Jyväskylän Paviljongissa osallistui yli 20 000 kävijää.

Tilaisuuden yksi pääjärjestäjistä, Jyväskylän Messut, on Suomen 2. suurin messu-järjestäjä, taaten toimivat messut ja oheistapahtumat.

Rakennusmessuilla on Jyväskylässä noin 40-vuotinen historia, ja tarjoaa nähtävää ja koettavaa sekä ammattilaisille kuin tavallisille kodinrakentajille ja remontoijillekin.

Yksi suosiotaan eniten kasvattaneista messujen osastoista on viime vuosien aikana ollut “Sisustamisen Maailma”, varsinkin kodinuudistajien ja rakentajien keskuudessa.

Erilaisten rakentamiseen, remointointiin, sekä sisustukseen liittyvien näytteilleasettajien ohella messujen kiinnostavuutta lisää mm. monipuolinen luento- ja tietoiskuohjelma.

Luento- ja tietoiskuohjelman puitteissa ovat esiintyneet mm. Remontti-Reiska ja apupoika-Ari (Jorma Piisinen ja Ari Lahti), jotka järjestivät esimerkiksi vuoden 2010 tapahtumassa rakennusneuvoja antavan Rakennusklinikan.

Tapahtuma järjestetään Jyväskylän Paviljongissa, joka sijaitsee aivanJyväskylän Matkakeskuksen vieressä.

Voit tutustua ajankohtaiseen Paviljongin kalenteriin ja messusivustoihin osoitteessa www.jklpaviljonki.fi/tapahtumat.php.