Rakennustoimisto Pohjola

Rakennustoimisto Pohjola on Pirkanmaan alueella vuodesta 1989 toiminnassa ollut rakennusliike, jonka erikoisosaaminen kattaa talonrakentamisen kaikki osa-alueet.

Näihin ammatti-osaamisen alueisiin lukeutuu, mm. noin 8000 asunnon tuotannon historialla, kohteita aina asuinrakentamisesta liike-ja tuotantotiloihin sekä korjausrakentamiseen.

Firman palveluksessa on noin 50 ihmisen henkilöstö, ja käynnissä on kerrallaan noin 15 kohdetta, osa urakkakohteita, osa Pohjolan omaa rakennustuotantoa. Kunakin vuonna firmalla on käynnissä aina noin 1-2 vaativampaa, erikoisosaamista edellyttävää kohdetta.

Pohjolan menestyksen takaa löytyy useita tekijöitä, mutta muun muassa firman panostus yksilölliseen asiakaspalveluun, jossa kussakin urakassa pyritään toteuttamaan lopputulos, joka mahdollisimman pitkälle vastaa asiakkaan tarpeita ja toiveita.

Poikkeuksena moneen muuhun alalla toimivaan firmaan, Pohjola panostaa mahdollisimman läpinäkyvään urakointiin, jossa asiakkaille tiedottaminen ja yhteydenpito on ensisijaisen tärkeä osa työn etenemistä.

Rakennustoimisto Pohjola
Itsenäisyydenkatu 17, A-rappu 3.kerros
33101 Tampere
www.pohjolarak.fi

Pohjola tekee myös jokaisesta valmistuneesta kohteestaan asiakastyytyväisyyskyselyn, jonka perusteella firma pyrkii parantamaan asiakaspalveluaan jatkuvan parantamisen periaatteella.

Kukin työmaa on myös suunniteltu laatua silmälläpitäen, osatekijöinä työturvallisuus, työterveys, ja työhyvinvointi, sekä henkilöstön koulutus, jotka kaikki toimivat laadukkaan lopputuloksen syntymisen eteen.