Rakennustieto

Rakennustieto on suomalaisen rakennusalan tietopalveluiden ja julkaisujen kustantaja, jonka toimintaan kuuluvat myös alan kehittämistyöt Rakennustietosäätiö RTS:n kautta.

Useimmille rakennusalan toimijoille yritys tulee tutuksi laajasta tiedon tuotannostaan ja välityksestään, aina rakentamisen suunnitteluun liittyvistä asioista ylläpitoon saakka.

Firmaa ja sen säätiötä käyttävät mm. talonrakentamisen, talotekniikan, kiinteistönpidon, sekä infra-alan yritykset ja niiden henkilöstö, kuin myös yksittäiset kuluttajat omiin pienrakennuskohteisiinsa.

Yrityksen julkaisupuolen omistaa yleishyödyllinen Rakennustietosäätiö RTS, jonka kustannustuotteet kattavat kiinteistö- ja rakentamisalan tietopalvelut ja julkaisut.

Julkaisut kattavat esimerkiksi rakennusalan säännökset, ohjeet ja tuotetiedot, sekä julkaisut liittyen rakentamisen teknisiin ongelmiin. Osana näitä alueita firmalla on myös koulutusta ja erillistä tiedotusta määräysistä ja säännöksistä.

Voit tutustua näihin julkaisuihin Rakennustiedon omissa TIETOkirjakaupoissa, joita on nykyään Helsingissä ja Kuopiossa, joissa myynnissä on firman oman kustannustoiminnan ohella myös muiden koti- ja ulkomaisten kustantajien julkaisuja.

TIETOkirjakauppa Helsinki
Runeberginkatu 5, katutaso (sis.käynti Et. Rautatiekatu 12)
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe 9-17, kesä- ja elokuussa ma-to 9-17, pe 9-16, heinäkuussa ma-pe klo 9-16, lauantaisin suljettu

TIETOkirjakauppa Kuopio
Kauppakatu 40-42
70110 Kuopio
Aukioloajat: ma-to 9-17, pe 9-16

Helsingin TIETOkirjakauppa, osoitteessa Runeberginkatu 5, on Suomen suurin rakennusalan erikoiskirjakauppa, josta löytyvät, kirjallisuuden lisäksi, myös paperitarvikkeita ja arkkitehdin työvälineitä.

Jos opiskelet rakennusalaa opistoissa tai korkeakouluissa, tai itsenäisesti, TIETOkirjakauppa tarjoaa erilaisia askel askeleelta eteneviä alaan liittyviä oppikirjoja, mutta myös harraste- ja sisustusalan kirjallisuutta, sekä teknisen piirtämisen välineitä.