Rakennus Palmberg

Rakennus Palmberg toimii nykyisin Lemminkäinen Talo Oy Itä- ja Pohjois-Suomi nimen alla.

Lemminkäisen tytäryhtiö Palmberg perustettiin itsenäisenä Oululaisena rakennus-alan yrityksenä vuonna 1974, mutta jo seuraavana vuonna Lemminkäinen hankki firman osake-enemmistön.

Yritys on laajentunut historiansa aikana voimakkaasti, avaten Kajaanin sivutoimipisteen vuonna 1984 ja Rovaniemen sivutoimipisteen 2006.

Rakennusurakointi on Lemminkäinen konsernissa koottu Lemminkäinen Talo -nimiseen yhtiöön, jonka on historiallisesti muodostaneet juuri Palmberg ja Lemcon suurimpina yrityksinä.

Lemminkäinen Talo osion merkitys on ollut merkittävä, sillä sen liikevaihto on säännöllisesti, 1990-luvun alkuvuosista lähtien, ollut yli 50 prosenttia koko konsernin liikevaihdosta.

Nykyisin Lemminkäinen Talo Itä- ja Pohjois-Suomi Oy:n päätoimialueisiin kuuluvat Oulun ja Lapin läänit, mutta sillanrakennustoimintaa yhtiö harjoittaa koko maan alueella.

Voit tutustua yrityksen toiminnan yksityiskohtiin sen virallisten nettisivujen kautta, osoitteessa www.lemminkainen.fi/toimialat/talonrakentaminen.

Lemminkäisen talorakentamisen uuskohteiden luettelo on nykyään kuitenkin koko maan osalta omalla nettisivustollaan, osoitteessa www.asunnot.fi.