Pihasaunan rakentaminen

Pihasaunan rakentaminen on suosittua varsinkin valmiista saunapaketeista, valmistajilta kuten Kontiotuote, Puupojat, sekä Teuvan Mökki- ja Sorvituote.

Porin Puupojat
www.porinpuupojat.fi

Porin Puupoikien ulkorakennus tuotevalikoimaan kuuluvat myös saunapaketit mökille tai kotipihaan.

Toimitukseen kuuluu saunan täydellinen varustus, ja saunan pystytys onnistuu mukana seuraavien ohjeiden avulla.

Teuvan Mökki- ja Sorvituote
www.saunat.net

Teuvan Mökki- ja Sorvituote on ollut toiminnassa vuodesta 1986, ja firman tuotantoon kuuluvat pihapiirin pienrakennukset ja sorvialantuotteet.

Valikoimaan sisältyvät kesämökit, aitat, saunat ja saunatakkatuvat, sekä grillikodat ja varastot, ja firma valmistaa myös asiakkaiden omia malleja toivomusten mukaan.

Kontiotuote
www.kontiotuote.fi

Kontiotuote on maan suurin hirsirakennusten valmistaja, tarjoten markkinoiden laajimman talo- sekä huvilamalliston.

Firman tuotevalikoimaan kuuluvat myös saunat, joiden arkkitehtuuri, tilaratkaisut ja hirsityypit ovat Kontion tunnettua laatua, jotka toteutetaan 45 mm lamellihirrellä tai 70 mm höylähirrellä.

Kastelli
www.kastelli.fi

Kastelli tarjoaa laajan valikoiman huvilamalleja, joiden ohella firmalta löytyy myös piharakennuksia, mukaanlukien huvilaelämään sopivia pihasaunoja.

Yrityksen monikäyttöisiä saunatupia voi käyttää myös viihtyisänä vierasmajana, jolloin rakennuksen vuodesohvasta muodostuu yösija ja takka antaa lämpöä koleampanakin yönä.

Finnpeak
www.finnpeak.fi

Finnpeak tarjoaa saunamökkien ohella myös hirsimökit, pihavajat, leikkimökit, varastot, jätekatokset, autokatokset, vierasaitat, grillikatokset, grillikodat, ja huvimajat.

SpaDealers
www.spadealers.fi

SpaDealers on Korsnäsistä käsin toimiva perheyritys, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1981.

Firma on tarjonnut kylpytuotteita (ulkoporealtaat, porealtaat, kylpytynnyrit, ja saunat) vuodesta 2003 saakka, aidosta kotimaisesta lämpöpuusta.