Myydään lämpökamera

Katsaus parhaisiin myydään lämpökamera kauppapaikkoihin, sekä uusien tuotteiden että halvempien käytettyjen laitteiden suhteen.

Suomen mittakaavassa helpoin tapa löytää myynnissä olevia lämpökamera tuotteita on käyttää kotimaisia näiden tuotteiden myyjiä tai käytettyjen tavaroiden markkinapaikkoja, kuten www.huuto.net sivustoa.

Suomalaisiin jälleenmyyjiin, joiden tuotevalikoimiin kuuluu useimmiten amerikkalaisia tai kiinalaisia lämpökameroita, kuuluvat muun muassa Elkome (elkome.fi) sekä Yleiselektroniikka (yeint.fi).

Osana EU:ta suomalaisten on myös helppo käyttää muissa Euroopan maissa olevia jälleenmyyjiä, joihin kuuluvat esimerkiksi ruotsalainen ProIR (www.proir.se), virolainen Thermal Vision (www.thermalvision.ee), sekä sveitsiläinen Transmetra (www.transmetra.ch).

Käytettyjen tuotteiden suhteen koko mantereen tasolla myös erilaiset eurooppalaiset huutokauppasivustot, kuten saksalainen www.ebay.de, voivat osoittautua hyviksi lähteiksi käytetyille tuoteille.

Lämpökameran tilaaminen suoraan valmistajalta

Usein kaikkein halvin, usein myös nopein tapa saada lämpökamera käyttöön on tilata tällainen tuote suoraan valmistajalta, jotka useimmiten toimittavat myös yksittäiskappaleita asiakkailleen.

Tässä suhteessa helpoin tapa tilata tuote on suoraan kiinalaisilta valmistajilta, sillä yhdysvaltalaiset säännökset ja lait rajoittavat voimakkaasti lämpökameroiden myyntiä ulkomaisille ostajille.

Suoraan asiakkailleen maailmanlaajuisesti myyviin kiinalaisiin lämpökameravalmistajiin kuuluvat muun muassa:

  • Zhejiang Dali Technology (DALI) (www.dali-tech.com),
  • Guangzhou SAT Infrared Technology (SATIR) (www.sat.com.cn),
  • Wuhan Guide (www.wuhan-guide.com),
  • Wuhan Huazhong Numerical Control (HCNC) (www.huazhongcnc.com),
  • Nanjing Kuyee Tech (www.kuyee.cn), sekä
  • Yiwu Tianying Advanced Optics (www.nightvisioncn.com)

Näiden valmistajien mallistot kattavat muun muassa rakennusalan, teollisuusvalvonnan, ja lääketieteellisten tarkoitusten tuotteet, sekä vartiointikäytön lämpäkamerat.

Myynnissä ovat myös turvallisuus-, metsästys-, ja maanpuolustus alojen lämpökameratähtäimet.