MRK Rakennus

MRK Rakennus on espoolainen rakennusliike, jonka ydinosaamiseen kuuluvat asunto-, talo-, ja infrastruktuurirakentaminen Suomessa ja maan lähialueilla Venäjän puolella.

Firman osaaminen Venäjän puolella rajaa, Suomen lähialueilla, perustuu etenkin MRK:n yhteistyökumppaneiden kanssa yhteistyössä tehtyihin asunto-ja infrastruktuurirakentamisen projekteihin.

MRK:n referenssikohteisiin kuuluu sekä Suomen että Venäjän puolella siltoja ja tunneleita, toimisto-, tuotanto-, asuntorakennus-, huvila-, ja infrastruktuurikohteita, mutta myös saneeraus-ja korjaushankkeita.

Toiminta-alueellaan, varsinkin pääkaupunkiseudun rakentamismarkkinoilla, MRK on tullut tunnetuksi asuntojen, toimisto- ja tuotantotilojen ylläpidon, korjauksen ja uudisrakentamisen osaajana.

Ammattitaitoisen projektien toteutuksensa lisäksi firma on saanut kiitosta asiakkailtaan myös energiatehokkaista, turvallisuuden huomioon ottavista, sekä ympäristöystävällisistä urakoistaan, räätälöityinä asiakkaan aikataulujen mukaisesti.

Yksi keskeinen erikoisalue MRK:lle on julkisivupalvelu, jossa urakat sisältävät julkisivujen korjausrakentamista, struktuurirappauksia, eristystöitä, jälkiasennuksia, lisäkerrosrakentamista, sekä julkisivujen muutostöitä.

MRK Rakennus
Vanharaide 1 A o 14
02610 Espoo
www.mrkrakennus.fi

MRK:n referenssikohteet, jotka ovat luettavissa firman www-sivuilta, sisältävät mm. Turun Kultatalon saneerauksen (Aurakatu 12) sekä Espoolahden koulun peruskorjauksen, johon kuuluivat julkisivun saneeraustyöt, lämpöeristys, erillisen koulutalon perustustyöt ja talon runkovahvistukset.

Muihin korkean profiilin referensseihin kuuluu myös omakotitaloja ja uudisrakennuksia Hyvinkäällä, huviloita Turun saaristossa, sekä useita kohteita pääkaupunkiseudulla.