Maanrakennus Jokinen

Maanrakennus Jokinen Oy on maarakentamiseen ja varsinkin kunnallisteknisiin töihin erikoistunut Ikaalisten alueella toimiva firma.

Yrityksellä on juuret alueen maanrakennustoiminnassa, jotka juontavat aina vuoteen 1969, jolloin firma toimi vielä nimellä Maarakennus Taisto Jokinen Oy.

Nykyisellä nimellä yritys on toiminut vuodesta 1992, ja on maarakentamisen ja kunnallisteknisten töiden lisäksi kunnostautunut varsinkin alueen vedenottamoiden, jätevesipuhdistamoiden, ja pumppaamokaivojen rakentajana.

2000-luvulla yritys on myös voimakkaasti panostanut myös lähialueensa puitteissa talonrakennus urakoihin.

Firman pääasiallinen toimialue on Pirkanmaalla, mutta erikoistöiden osalta, joihin kuuluvat mm. säähavaintotornien rakentaminen, se toimii koko valtakunnan alueella.

Jokisen konekanta koostuu mm. kaivinkoneista, pyöräkuormaajista, traktoreista, pienkoneista, kuorma-autoista, ja nostimista.

Maarakennus Jokinen Oy
Palinperäntie 35
39500 Ikaalinen
www.maanrakennusjokinen.fi

Referenssien osalta voit tutustua firman tekemiin urakoihin mm. sen virallisten sivujen kautta osoitteessa www.maanrakennusjokinen.fi.

Referenssikohteisiin kuuluvat niin kunnallistekniikan, siiviläputkikaivojen, biokaasukaivojen, teollisuusrakentamisen, ja uudis- ja korjausrakentamisen urakat.