Lämpökamerat

Katsaus lämpökamerat tuotteiden valmistajiin, ja niiden suosituimpien lämpökameroiden käyttötarkoituksiin.

Zhejiang Dali Technology (DALI)
www.dali-tech.com

DALI, joka on perustettu vuonna 1984, on Shenzhenissä Kiinassa listattu pörssiyhtiö, joka tuottaa valikoiman FLIR lämpökameroita aina kiinteistä vartiokameroista täysin varusteltuihin kannettaviin lämpökameroihin eri tarkoituksia varten.

Kamerat valmistetaan joko Shanghaissa tai Hangzhoussa, joissa firmalla on myös tutkimus ja kehityskeskukset.

Firman lämpökamerat tuotteisiin kuuluvat:

Dali TE-W Thermal Camera

TE-W on erikoislämpökamera, joka on tarkoitettu varsinkin ruumiinlämmön mittaukseen, ja käytetään yleisesti esimerkiksi julkisilla alueilla kuten lentokentillä, satamissa, sekä juna- ja rautatie-asemilla.

Dali DL700e Thermal Camera

DL700E+ tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja lämpötilan mittauksen suorituskyvyn, ja on hinnaltaan edullinen, kestävä ja helppokäyttöinen.

Dali F2-T Thermal Camera

F2-T on palontorjuntaan kehitetty lämpökamera, joka toimii 160×120 viilentämättömällä FPA ilmaisimella. F2 on suunniteltu auttamaan palontorjujia näkemään läpi savun ja nopeasti identifioimaan ja paikallistamaan kohteita palopaikalta.

Dali TE Thermal Camera

TE on edullinen reaali-aikainen infrapunakamera, joka toimii 160×120 resoluutiolla.

Dali TEi Thermal Camera

TEi tarjoaa käänneltävän 2.8″ LCD näytön ja JPEG kuvan tallennuksen.

Dali D760 Thermal Camera

D760 on edullinen, alhaisen virrankulutuksen omaava, hiljainen, kompakti, ja reaali-aikainen (50HZ) lämpökamera varsinkin valvontakäyttöön. Kamera tarjoaa video ulostulon, ja toimii laajalla lämpötila skaalalla, sekä tarjoaa kuvien tallennus funktion.

Dali S260 Thermal Camera

S260 järjestelmä on turvallisuus ja valvontakäyttöön tarkoitettu lämpökamera, joka toimii erilaisissa lämpötila olosuhteissa.

Dali DM60 Thermal Camera

DM60 tarjoaa korkean herkkyyden omaavan lämpökameran, jonka ominaisuuksia ovat selkeät infrapuna kuvat, tarkat lämpötilan mittaukset, ja helppokäyttöisyys.

Dali T2 S Thermal Camera

T2 on monikäyttöinen lämpökamera nopeaan ongelman etsintään erilaisissa kohteissa, kuten rakennuksien tarkastuksissa.

Dali T6 p Thermal Camera

DALI T6 kannettava lämpökamera tarjoaa edistyneen korkearesoluution omaavan FPA ilmaisimen sekä DSP kuvan prosessointi järjestelmän, ja toimii laajalla skaalalla erilaisia sovellus kohteita.

Dali S730 Thermal Camera

S730 lämpökamera kiikarit tarjoavat viilentämättömän FPA infrapuna havaitsimen 384×288 pikselin erottelukyvyllä, ja soveltuvat varsinkin erilaiseen valvonta työhön.

Dali EX Thermal Camera

EX on tehty autoissa käytettäväksi, tarjoaa korkean resoluution 384×288 pikselin havaitsimen, ja antaa autoilijalle erinomaisen yöllisen kuvan edessä olevasta maastosta, josta kuljettaja voi identifioida edessä olevia objekteja.

Guangzhou SAT Infrared Technology (SATIR)
www.sat.com.cn

Guangzhou SAT Infrared Technology on yksi maailman johtavia siviilikäyttöön infrapuna kameroita valmistavia yrityksiä.

Firma tuottaa, kehittää, ja markkinoi täyden valikoiman kiinteitä sekä kannettavia lämpökameroita ja niiden ohella käytettäviä analyysi-ohjelmistoja, joita voidaan käyttää esimerkiksi voimalaitoksissa, palontorjuntaan, valvontaan, autoissa, lääketieteellisissä sovelluksissa, poliisitoiminnassa, ja rajavartioinnissa.

Firman lämpökamerat tuotteisiin kuuluvat:

Satir HM S180 Thermal Camera

SATIR HM-S180 on ennakoivan huollon peruskäyttöön tarkoitettu tyylikäs pöytämallinen IR kamera.

SATIR Hotfind D Thermal Camera

Hotfind D malli tarjoaa radiometrisen lämpökameran, jonka kantokahva tekee siitä helposti kannettavan standardeihin ennakoivan huollon toimiin.

SATIR Hotfind V Thermal Camera

SATIR Hotfind V tarjoaa edullisen uuden sukupolven lämpökameran ennakoivaan huoltotoimiin.

SATIR Hotfind L Thermal Camera

Hotfind L on ennakoivan huollon toimiin tarkoitettu kamera, jonka ominaisuuksiin kuuluu mm. reaali-aikainen kuvien analyysi tarjolla olevan USB portin kautta.

Satir HY S280 Thermal Camera

SATIR HY S280 on pöytämallinen infrapunakamera, joka tarjoaa ergonomisen designin ja mm. 3.5 tuuman LCD näytön, varsinkin ennakoivan huollon toimiin.

SATIR HY S380 Thermal Camera

HY S380 tarjoaa neljä näyttömoodia, ergonomisen muotoilun, ja monia muita ominaisuuksia, ennenkaikkea ennakoivan huoltotoiminnan alueelle.

SATIR HY G90 Thermal Camera

HY G90 on erittäin kevyt edistyneiden ominaisuuksien lämpökamera, joka tarjoaa edullisen IR kameran varsinkin ennakoivaan huoltoon.

SATIR HY 6800 Thermal Camera

HY 6800 on edistynyt lämpökamera, jota käytetään varsinkin teollisiin, ennakoiviin huoltotarkastuksiin.

Satir HR 600 Thermal Camera

SATIR HR 600 on tarkoitettu varsinkin tutkimuskäyttöön, ja se tarjoaakin erittäin korkean 640×480 resoluution havaitsimen.

SATIR JK150 Thermal Camera

SATIR JK150 on valvontakäyttöön tarkoitettu infrapunakamera, joka mahdollistaa selkeät lämpökamerakuvat sekä alhaisen että kirkkaan valon ympäristössä. Kamera yhdistää perinteisen valvontakameran ja infrapunakameran teknologian, resoluution ollessa 160X120, ja kamera käyttää 52 asteen kuvauskulmaa.

SATIR JK350 Thermal Camera

JK350 toimii monella tapaa samoilla ominaisuuksilla kuin JK150, mutta mm. kameran resoluutio on parempi, 384X288.

SATIR JK650 Thermal Camera

Valvontakäyttöön tarkoitettu JK650 omaa erittäin korkean lämpökamera resoluution, 640X480.

SATIR HRYXJ A Thermal Camera

SATIR HRYXJ-A on suunniteltu varsinkin palontorjunta käyttöön.

SATIR YRH250 Thermal Camera

YRH250 on kehitelty käytettäväksi nimenomaisesti hiilikaivosteollisuuden käyttöön.

SATIR NV618 Thermal Camera

Liikuteltava (eri autojen välillä) oleva NV618 on tarkoitettu yönäöksi autoiluun, tarjoten edestä näkyvän maiseman 7 tuuman LCD näytöltä.

SATIR NV628 Thermal Camera

SATIR NV628 on suunniteltu pitkän kantaman infrapuna systeemiksi tieturvallisuuden parantamiseen, tarjoten, yrityksen mukaan, kolme kertaa pidemmän näkökentän yöajoon kuin pelkät autojen etuvalot.

Wuhan Guide
www.wuhan-guide.com

Guide Infrared, eli Wuhan Guide, perustettiin vuonna 1999, ja se on noussut nopeasti yhdeksi maailman johtavista infrapunakamera valmistajista.

Mobir M8 Thermal Camera

Mobir M8 on ainutlaatuinen lämpökamera, joka on suunniteltu kännykän malliseksi, helppokäyttöiseksi infrapunakameraksi varsinkin erilaisiin teollisiin ja rakennusten tarkastus toimiin.

Easir 4 Thermal Camera

Ergonomisesti suunniteltu Easir 4 on varsinkin huoltotarkastuksiin soveltuva, edullinen infrapunakamera.

ThermoPro TP8 Thermal CameraTeollisiin tarkastuksiin varsinkin sopiva ThermoPro TP8 on luokkansa huippua edustava lämpökamera.

Guidir ir928 Thermal Camera

Kannettava GUIDIR IR928+ on moderni lämpökamera, joka tarjoaa korkean mittaustarkkuuden 384×288 resoluutiolla, edulliseen hintaan.

GUIDIR IR236 Thermal Camera

IR236 Fever Sensing System on ammattimainen lämpökamera, joka on suunniteltu varsinkin eroittelemaan ihmisjoukoista henkilöitä, joilla on kohonnut ruumiinlämpötila, esimerkiksi H5N1 viruksen kaltaisia epidemioita silmälläpitäen.

GUIDIR P Thermal Camera

GUIDIR P sarjan kamerat on suunniteltu käytettäväksi varsinkin internetin kautta tapahtuvaan teolliseen prosessin valvontaan ja ennakoivaan huoltoon.

GUIDIR 300A Thermal Camera

IR300 on kolmannen sukupolven viilennetty, kannettava pitkien etäisyyksien lämpökamera kiikari, joka soveltuu myös kiinteisiin valvonta sovelluksiin.

GUIDIR IR519 Thermal Camera

IR519 on pitkien etäisyyksien valvontaan ja etsintään soveltuva, kiikarimallinen lämpökamera.

GUIDIR IR529 Thermal Camera

GUIDIR IR529 yhdistää infrapuna kameran, GPS:n, elektronisen kompassin, kaksois-OLED hakimen, ja 140mm pitkän fokus linssin, ja soveltuu erittäin pitkien etäisyyksien yli tapahtuvaan käyttöön, esimerkiksi valvontaan tai etsintään.

GUIDIR IR518 Thermal Camera

GUIDIR IR518 on pienikokoinen, kannettava, kevyt monokulaari mallinen infrapunakamera esimerkiksi valvontakäyttöön.

GUIDIR IR513 Thermal Camera

GUIDIR IR513 lämpökamerat yhdistävät lämpökameran, GPS:n, laser etäisyys etsimen, ja elektronisen kompassin monikäyttöiseksi kannettavaksi kokonaisuudeksi, joka soveltuu esimerkiksi valvontakäyttöön.

GUIDIR IR516 Thermal Camera

IR516 on pienikokoinen, kevyt kiikarimallinen infrapunakamera, joka mahdollistaa myös esimerkiksi kuvien tallennuksen, ja toimii esimerkiksi valvontakäytössä.

GUIDIR IR110 Thermal Camera

GUIDIR IR110 (IR210) on kestävärakenteinen, kompakti, ja kevyt lämpökamera, joka on suunniteltu varsinkin CCTV valvontakameroiden yhteydessä toimivaksi.

GUIDIR IR600 Thermal Camera

IR600 tarjoaa erittäin pitkän välimatkan havainnointi lämpökameran, esimerkiksi rannikkoalueiden tai maiden rajojen valvontaan.

GUIDIR IR2137 Thermal Camera

Kiinteä IR2137 järjestelmä tarjoaa kaksi erilaista toimintoa, sekä pitkän etäisyyden yleisempiin että lähialueiden tarkkoihin valvontatehtäviin.

GUIDIR IR2150 Thermal Camera

IR2150 on paranneltu versio IR2137 mallista, ja tarjoaa myös kahden toimintamallin perustoiminnot.

GUIDIR IR627 Thermal Camera

Kiinteä IR627 toimii kahden toimintamallin periaatteella, ja soveltuu erilaisiin valvontatehtäviin.

Guidir IR136 Thermal Camera

GUIDIR IR136 on yksi edistyneimmistä kahden toimintamuodon infrapunakameroista, ja toimii kolmannen sukupolven viilennetyllä HgCdTe FPA havaintolaitteella. Laite sopii esimerkiksi valvontatehtäviin.

GUIDIR IR2107 Thermal Camera

GUIDIR IR2107 soveltuu erilaisiin valvontatoimiin, ja se on suunniteltu varsinkin maiden maa-ja vesirajojen pitkien etäisyyksien valvontaa varten.

GUIDIR IR320 Thermal Camera

IR230M tarjoaa ainutlaatuisen jatkuvan zoom ominaisuuden, joka mahdollistaa nopean kohteen tunnistuksen valvontatehtävissä, esimerkiksi maarajojen valvonnassa.

GUIDIR IR212 Thermal Camera

Monitoiminen IR212 infrapuna valvontakamera systeemi on suunniteltu korvaamaan tai parantamaan olemassaolevia CCTV turvakamera systeemejä.

N-Boat Thermal Camera

N-Boat on suunniteltu varsinkin erilaisiin laivoihin, havaitsemaan kelluvia kohteita, varsinkin parantamaan kaikuluotaimen ja tutkan avulla saatavia keskipitkän välimatkan valvontatuloksia.

N-Driver Thermal Camera

N-Driver on suunniteltu parantamaan autojen ajoturvallisuutta, tarjoten reaali-aikaisen lämpökameran kuvan edessä olevasta tietä, leveällä näkösäteellä.

GUIDIR IR1190 Thermal Camera

GUIDIR IR1190 on suunniteltu palontorjunnan avuksi, tarjoten selkeät lämpökuvat, ergonomisen designin, kestävän rakenteen, ja hyvän toimintavarmuuden.

GUIDIR IR528 Thermal Camera

IR528 on yksi kevyimmistä kannettavista infrapunakameroista 300g painollaan, ja pienimmistä mahtuen kämmeneen. Kamera soveltuu erilaisiin käyttökohteisiin, kuten valvontaan tai palontorjuntaan.

Wuhan Huazhong Numerical Control (HCNC)
www.huazhongcnc.com

HCNC perustettiin vuonna 1994, ja tarjoaa infrapunakameroita usemmassa eri tuotekategoriassa: teolliset infrapunakamerat, lääketieteelliset lämpökamerat, etävalvonta lämpökamerat, ja yönäkö-sovellus kamerat.

Lämpökamerat tuotteisiin joita yrityksellä on tarjolla kuuluvat mm.:

 • HY-3000G (ennakoiva huolto, rakennus- ja teollisuustarkastukset)
 • HY-2688G (ennakoiva huolto, rakennus- ja teollisuustarkastukset)
 • HY-2988G (ennakoiva huolto, rakennus- ja teollisuustarkastukset)
 • HY-1088A (kannettava lämpökamera esimerkiksi valvontaan)
 • HY-1089 (kiikarimallinen lämpökamera esimerkiksi valvontaan)
 • HY-2005B (ruumiinlämmön nopean mittauksen valvontakamera)
 • HY-5800 (valvontakamera järjestelmä)
 • HY-5000 (infrapunakamera tieteelliseen tutkimukseen)
 • GHY-2002 (valvontakamera järjestelmä)

Nanjing Kuyee Tech
www.kuyee.cn

Kuyee on erikoistunut lämpökameroiden tuotantoon, ja on yksi johtavista valmistajista maailmassa.

Kuyeen infrapunakamera tuotteita on tarjolla mm. kategorioihin teollisuus tarkastus toimet, lainvalvonta, palontorjunta, autoilun turvallisuus.

Lämpökamerat tuotteisiin joita yrityksellä on tarjolla kuuluvat mm.:

 • SEARCH-G6-B (lääketieteellisiin sovelluksiin)
 • SEARCH-G5 (lääketieteellisiin sovelluksiin)
 • Checker k20 (mm. rakennetarkastuksiin ja teolliseen valvontaan)
 • Checker k10 (mm. rakennetarkastuksiin ja teolliseen valvontaan)
 • Checker k11 (mm. rakennetarkastuksiin ja teolliseen valvontaan)
 • Checker k26 (mm. rakennetarkastuksiin ja teolliseen valvontaan)
 • Groper A5 (esim. aluevalvontaan ja muihin turvallisuus tehtäviin)
 • Firefinder F20 (palontorjuntaan)
 • Monitor N30 (esim. aluevalvontaan ja muihin turvallisuus tehtäviin)
 • Rangefinder M8 (esim. mobiiliin aluevalvontaan ja muihin turvallisuus tehtäviin)

Yiwu Tianying Advanced Optics
www.nightvisioncn.com

Yiwu Tianying Advanced Optics on Yiwun kaupungista käsin toimiva lämpökamerat tuotteiden, lämpökiikareiden, sekä yönäkölaitteiden valmistaja, joka myös jälleenmyy mm. Yukon yönäkölaitteita.

Lämpökameroiden suhteen valmistajan valikoima koostuu lähinnä turvallisuus ja vartiointikäyttöön etupäässä tarkoitetuista lämpökamera kiikareista sekä turvallisuus-, metsästys-, ja maanpuolustus alojen lämpökamera tähtäimistä.