Lämpökamera kuvaus

Lämpökamera kuvaus palveluja tarjoaviin yrityksiin kuuluvat esimerkiksi ISS Palvelut, Vahanen Yhtiöt, ja Hoviväri.

ISS
www.fi.issworld.com

ISS Palvelut on yrityksenä erikoistunut varsinkin yritysten ja julkisen sektorin kiinteistö- ja toimitilapalveluihin, mukaanlukien lämpökamerakuvaus palvelut.

Yritys toimii Suomessa valtakunnallisesti.

Vahanen Yhtiöt
www.vahanen.com/lampokuvaus.html

Vahanen on varsinkin rakennesuunnitteluun keskittynyt insinööritoimisto, joka on perustettu vuonna 1955.

Osana yrityksen toimintaa tarjolla ovat erilaiset lämpökuvaus palvelut, jotka toimivat nopeana ja tarkkana menetelmänä rakenteiden lämpöteknistä toimivuutta arvioitaessa.

Hoviväri
www.hovivari.fi/lampokuvaukset.html

Hoviväri on korjausrakentamisen yritys, jonka referensseihin kuuluvat varsinkin julkiset tilat, kuten koulut ja sairaalat.

Osana korjausrakentamisen palveluita yritys tarjoaa erilaiset lämpökuvauspalvelut, joilla voidaan tarkistaa esimerkiksi lämpö-, vesi-, ilmastointi- ja sähkölaitteiden kunto, ilmavuodot rakenteista sisätiloihin, ja eristeiden puuttuminen sekä eristevirheet.

Suomen Asiantuntijat
www.suomenasiantuntijat.com/site/Lampokuvaus

Suomen Asiantuntijat tarjoaa erilaisia lämpökuvauspalveluita, varsinkin suhteessa rakennuksen kunnon- tai laadunvalvonnan ulkovaipan lämpötekninen kuntoon, lämmöneristyskerroksen toimivuuteen ja rakenteelliseen tiiveyteen.

Heidän avullaan voi myös selvittää lämpökamerakuvauksen kautta myös mahdolliset rakennekosteudet ja tehdä sähköjärjestelmien kunnossapito tarkastukset.

PTS-Kiinteistötekniikka
www.pts-kiinteistotekniikka.fi

PTS-Kiinteistötekniikka tarjoaa erilaisia lämpökamera mittauspalveluja, mm. kiinteistöjen kuntotarkastuksiin, lämpövuotojen ja vesivahinkojen paikallistamiseen, teollisuuden ennakoivaan kunnossapitoon, ja lämpökorreloivien vikojen paikantamiseen.

PTS:n lämpökuvakset tekee koulutuksen saanut VTT:n sertifioima lämpökuvaaja.