Kattoremontti

Ennen kattoremontti urakoitsijan valintaa, kannattaa tarkistaa huolellisesti urakoitsijan kokemus, aiemmat työt, ja asiakasreferenssit.

Alla on muutamia tärkeitä alueita joita sinun tulisi tarkastella ennen lopullista urakoitsijan valintaa.

Kuinka kauan kattoremontin tekevä urakoitsija on ollut toiminnassa?

Usein parhaimman mielenrauhan ja toimitusvarmuuden saa sellaisilta kattourakoitsijoilta, joilla on vähintään parin vuoden kokemus alalla toimimisesta.VIDEO: Suomen Tiilikaton tekemä video tiilikattojen huollosta ja korjauksista.

Kokeneet kattojen remonttien asiantuntijat osaavat myös usein parhaiten ennakoida, ehkäistä, ja toimia suhteessa mahdollisiin urakan aikaisiin ongelmiin.

Pystyykö urakoitsija tarjoamaan listan aikaisemmista referenssikohteista ja projekteista?

Referenssikohteet ja aikaisemmat projektit ovat hyvä tapa tarkistaa että urakoitsijalla on hyvä historia onnistuneiden katto-remonttien suhteen.

Voit myös pyytää lupaa vierailla parhaillaan käynnissä olevalla työmaalla, jossa voit kiinnittää huomiota seikkoihin kuten työmaan toimivuus, tehokkuus, ja puhtaus.

Referenssikohteiden listan myötä voit myös yrittää ottaa yhteyttä aikaisempiin ja nykyisiin asiakkaisiin sen suhteen, ovatko he olleet tyytyväisiä saamaansa remonttityöhön.

Antaako urakoitsija kirjallisen tarjouksen?

Jos ei, on parempi jatkaa sopivan urakoitsijan etsimistä.

Kodinomistajalla on oikeus vaatia yksityiskohtaista, kirjallista arviota urakasta.

Jos saat urakkatarjouksia eri urakoitsijoilta jotka ovat huomattavasti erilaisia hinnoiltaan, kannattaa tarkistaa mistä hintaerot johtuvat.

Ei kannata aina valita suoraan halvinta tarjousta, eikä kalleimman tarjouksen tekijä puolestaan aina toimita parhainta lopputulosta.

Sen takia kannattaakin kysyä kysymyksiä saadaksesi selville mitä kuhunkin tarjoukseen sisältyy.