Karelium Rakennus

Karelium Rakennus on Helsingin ja Joensuun seudulla toimiva rakennusliike, jonka palveluihin sisältyvät mm. kohteiden suunnittelu, rakennuttaminen, sekä talopaketit.

Erikoisosaamiseen Kareliumilla kuuluvatkin kattavat, asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyt ja joustavat rakennuspalvelut.

Toisaalta esimerkiksi valmistalojen toimitukset tapahtuvat avaimet käteen periaatteella, mutta voit valita rakennuspakettisi myös yksilöllisistä arkkitehtuurisuunnitelmista ja Kareliumin projektijohtamisesta.

Toimintaperiaatteina urakoiden toteuttamisessa firmalla ovat joustavien ratkaisujen ohella myös turvallisuus, kustannustehokkuus, sekä taloudellisuus. Yritys käyttää näitä samoja kriteereita valitessaan yhteistyökumppaneitaan.

Firman yhteistyökumppaneihin kuuluvat mm. Huoneistosatama (Joensuu), Pop-asunnot (Kuopio), Lammin betoni Oy, Arkkitehtuuritoimisto Metsälä Oy, sekä Arkkitehtitoimisto Eero Korhonen Oy.

Yhteistyössä näiden kumppaneiden kanssa Karelium tarjoaa palvelukategorioina:

  • Projektien ideointi ja suunnittelu
  • Tekniset & taloudelliset selvitykset
  • Juridiset asiantuntijapalvelut
  • Toteutussuunnittelupalvelut
  • Rakennuttamisen työt
  • Talopaketit

Karelium Rakennus Oy
Pyynikintie 5 U
00710 Helsinki
www.karelium.fi

Koska yritys osaa kokonaisvaltaisten urakoiden toteuttamisen, on hyvä ajatus ottaa yhteyttä firmaan jo projektisi suunnitteluvaiheissa, ja saaa konsultointiapua mm. arkkitehtuurillisiin yksityiskohtiin, materiaalien valintaan, sekä projektin aikatauluttamiseen.

Jos olet edennyt projektissasi jo toteutusvaiheeseen, voit käyttää Kareliumia vain rakennuttamiseen, myös avaimet käteen periaatteella toteutettuina kokonaisuuksina suunnitelmiesi pohjalta.