JL-Rakennus

JL-Rakennus on Toivakka-Yhtiöt konserniin kuuluva, vuonna 1986 perustettu talonrakentamisen urakointiin erikoistunut rakennusliike.

Yrityksen päätoimialueet ovat Itä-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla, osana yli 90-vuotta toiminnassa olleen Toivakka-Yhtiöiden valtakunnallista kiinteistörakentamista ja -sijoittamista.

Tärkeimpiin yksittäisiin markkina-alueisiin kuuluvat muun muassa Mikkeli, Kuopio, ja Joensuu.

Referenssikohteisiin näillä alueilla kuuluvat Veturipuisto Mikkelin keskustassa torin ja sataman välissä, Torikartano Kuopion Torin kulmalla ja Penttilänrannan alue Joensuussa, joen rannalla.

Rakennusliikkeenä JL-Rakentajien pääosaamiseen lukeutuvat asuntorakentaminen ja julkisten kohteiden peruskorjaukset, keskimääräisten urakkakohteiden hankekokona ollessa noin 0,1 – 10,0 miljoonaa euroa.

Firman suosio perustuu osaltaan luotettavaan ja ammattitaitoiseen työhön ja lopputuloksiin, jonka takaa mm. se, että yrityksen työmailla työskentelee ainoastaan Suomen työmarkkinoille rekisteröityä työvoimaa.

JL-Rakentajat Oy
Raatihuoneenkatu 3 A 1
50100 Mikkeli
www.jl-rakentajat.fi

Voit lukea rakennusliikkeen koko referenssikohteiden, yli 30 vuoden ajalta, yrityksen www-sivujen kautta Parhaillaan rakennuksen alla olevat kohteet on esitelty yksityiskohtaisesti.

Rakentamisessa yrityksen emoyhtiö Toivakka-yhtiön päästrategiana on kaupunkikeskustojen arvoasuntojen rakentaminen sekä julkinen- ja liikerakentaminen, joten voit saada kohteesi rakennustyöt kattavasti saman katon alta.