AW Rakennus

AW Rakennus on Etelä-Suomessa toimiva rakennusliike, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat rakentamispalvelut ja asuntotuotanto.

AW on ollut toiminnassa vuodesta 1992, jolloin se aloitti Arvo Westerlund Oy:n Tampereen aluetoimistona, mutta muodosti itsenäisen rakennusliikkeen vain kaksi vuotta myöhemmin.

Firman palkkalistoilla on yli 50 työntekijää, joilla vuosikymmenten kokemus asiakkaidensa rakennustarpeiden toteuttamisesta, ja yritys pystyykin joustavasti vastaamaan räätälöityihin asiakastoiveisiin, erilaisilla urakkamuodoilla.

AW:llä on kaksi toimistoa Suomessa, pääkonttori Tampereella (Rautatienkatu 20C) sekä aluetoimisto Helsingissä (Malmin kauppatie 8A).

Firman päätoiminta-alueena on nykyisin urakointi, mukaanlukien KVR-urakointi, saneerausurakointi, sekä urakoiden projektin johto. Yrityksen nettisivuilta löytyy referenssikohteita kullekin näille urakoinnin alueille.

AW:n ammattitaito urakoidensa suhteen kattaa sekä kustannus- ja toteutusosaamisen, joten sinun kannattaa ottaa yhteyttä firmaan jo hyvissä ajoin, sillä he pystyvät antamaan konsultointiapua parhaiden ja tehokkaimpien ratkaisujen löytämisessä.

Firman luotettavuus varsinaisissa rakennustöissä näkyy myös siinä, että he käyttävä pääosin omaa henkilökuntaansa, tuottaen tasaista hyvää laatua, pitkällä kokemuksella.

Kukin AW:n projekteista toteutetaan aina tilaajan lähtökohdista. Jos suunnitelmasi on esimerkiksi jo valmis ja toteutettu, voit pyytää firmalta kiinteähintaisen urakkatarjouksen.

Toisaalta, jos projektisi suunnittelu on vielä alkutekijöissään, työn aloittaminen laskutyönä on usein järkevin tapa lähestyä projektin toteutusta. Voit jakaa urakkasi myös osiin, siten että osa toteutetaan kiinteisiin urakkahintoihin, ja osa tehdään laskutustyönä.

AW Rakennus
Rautatienkatu 20C
33100 Tampere
www.aw-rakennus.fi

Yritysrakentamisen ja saneerauksien ohella AW tuottaa myös uudisasuntotuotantoa, kotien rakentamisen alalla.

Urakoiden suhteen referenssit sisältävät mm. kohteet Vianor Oy:n toimitilat Tampere (uudisrakennus), Laamannin Palvelukoti Porvoo (uudisrakennus, KVR-urakka), Tampere Pajakulma Oy:n toimitilat (raskaan kaluston huoltohalli, varastohalli sekä sosiaali- ja toimistotilat).