Asfalttipaikkaus

Asfalttipaikkaus tarkoittaa tyypillisesti pienempiä asfaltin korjaustöitä, jotka johtuvat esim. kunnallisten korjaustöiden tuomista aukoista asfalttiin.

On erilaisia tapoja hoitaa ammattimaisesti asfalttipaikkaus, mukaanlukien kylmäasfaltin sekä normaalin asfaltin käyttö.

On olemassa useita asfaltointi urakoitsijoita, jotka voivat hoitaa asfaltin paikkaus urakkasi nopeasti ja varmasti.

Ennen urakoitsijan valintaa on hyvä ottaa yhteys potentiaaliseen urakoitsijaan saadaksesi suuntaviittoja sekä tarvittavan työmäärän suhteen että hinnan suhteen.


VIDEO: Yhdysvaltalaisen Lowe’s rautakauppaketjun tekemä englanninkielinen video piha-asfaltin huollosta ja pienistä paikkauksista tee-se-itse ihmisille. Videon mitat ovat Yhdysvalloissa käytettyjä mittoja (en.wikipedia.org/wiki/US_measurements).

Asfalttipaikkaus – Kylmäasfaltti

Erittäin pieniin asfaltin paikkaus kohteisiin varteenotettava vaihtoehto on kylmäasfaltti, sillä pienten paikkauskohteiden hinta voi nousta perinteisellä kuumalla asfaltilla liian korkeaksi.

Asfalttiteollisuus on perinteisesti käyttänyt kylmää asfalttia väliaikaisiin paikkaustöihin, mutta tuotekehitys on tuonut markkinoille myös erittäin kestäviä ratkaisuja paikkauskohteita varten. Kuuma asfaltti on silti näistä kahdesta edelleen se parempi ja kestävämpi ratkaisu.

Kylmäasfalttia myydään tyypillisesti 30-40 kg säkeissä. On tärkeätä noudattaa käyttöohjeita tuotteen turvallisesta käytöstä.