Asfaltti Tampere

Asfaltti Tampere toimijoita ovat muun muassa Asfaltti Rakennus Taskinen, Lemminkäinen, ja NCC Roads.

Asfaltti Rakennus Taskinen
Polunmäenkatu 7 B 1
33720 Tampere
www.asfalttirakennus.fi

Asfalttirakennus tarjoaa Tampereen alueella erilaisten piha-asfaltointien, asfalttipaikkausten ja reunusholkkien urakkatyöt, kuin myös mm. reunakivien asennukset ja -korjaukset, pihakiven työt ja maarakennukseen liikkuvan urakoinnin.

Isojen urakoiden urakoinnin lisäksi Asfalttirakennuksen osaamis alueisiin kuuluvat myös pienet päällystealueilla olevien vaurioiden korjaukset.

NCC Roads
Haarlankatu 1
33230 Tampere
www.nccroads.fi

NCC Roads, joka on Pohjoismaiden suurin asfaltointi alan yritys, urakoi Tampereen alueella sekä pieniä että suuria kohteita aina isoista moottoritie urakoista pihapäällystyksiin.

NCC:n asfalttityypit joita he voivat tarjota Tampereen päällystyksiin ovat mm. AB-asfaltit, Viacotiivis päällyste, densiasphalt, ja profiilibetoni.

Lemminkäinen päällystysyksikkö
Possijärvenkatu 3 33400 Tampere
www.lemminkaineninfra.fi

Pohjoismaiden toiseksi suurin asfaltointi yritys, Lemminkäinen, tarjoaa Tampereella asfaltointirakentamiseen ja maarakennustöihin liittyvät kokonaisurakoinnit.

Asfaltointien ja maanrakennuksen lisäksi firma voi tarjota mm. kohteiden ympäristönsuojelua edistävät ja muut luonnomukaiseen rakentamiseen liittyvät kokonaispalvelut.