Asfaltti Oulu

Asfaltti Oulu yrityksiä ovat muun muassa NCC Roads, Lemminkäinen, ja Skanska Asfaltti.

NCC Roads
Paulaharjuntie 22
90530 Oulu
www.nccroads.fi

NCC Roads toimii yhtenä merkittävimmistä asfaltointiurakoitsijoista Oulun alueella, ja firma on itse asiassa Pohjoismaiden suurin asfalttiurakoitsija.

Oulun alueen urakoiden suhteen NCC on tarjolla rakentamaan kohteita aina vaativista suuriin ja myös pieniin päällystyskohteisiin.

Lemminkäinen
Sälpätie 5
90630 Oulu
www.lemminkaineninfra.fi

Lemminkäinen, joka on Pohjoismaiden toiseksi suurin asfaltti alan yritys, tarjoaa Oulussa asfaltointi-urakoinnin, maanrakennukseen liittyvät työt, asfaltin valmistuksen, asfalttijyrsinnät, ja mm. uusio-asfaltin valmistus (asfalttikierrätys).

Skanska Asfaltti
Rautionkatu 2
90400 Oulu
www.skanska.fi

Skanskan toiminnot Oulun alueella kattavat erilaiset rakennus palvelut, mukaanlukien asunto- ja kaupalliset rakennusprojektit, kuin myös julkisyhteisöjen kanssa yhteistyössä toteutetut projektit.

Asfalttirakentaminen firman toimesta tapahtuu Skanska Asfaltti toimipisteen välityksellä, jonka avulla voit saada asfaltointirakentamista niin isoihin kuin pienempiinkin kohteisiin Oulun alueella.

Tape Asfaltti
Varjakantie 229
91980 Lumijoki

Tape Asfaltti toimii päällystysprojekteja toteuttavana yrityksenä pääasiassa Oulun alueella.

Firman kautta on mahdollista tilata töitä niin yksityisten, taloyhtiöiden, kuin yritystenkin vaativiinkin päällystysurakoihin.