Altaan rakentaminen

Altaan rakentaminen suunnitteluun ja rakentamiseen löytyviä apuvälineitä netistä.

Fetch-a-Sketch
www.fetchasketch.com

Englanninkielinen Fetch-A-Sketch on internetissä oleva resurssi josta löydät korkealaatuisia, valmiskäyttöisiä perspektiivi piirrustuksia ja rakennussuunnitelmia uima-altaille ja spa rakennelmille omakotitaloihin.

Tarjolla on design konsepteja ja hahmotelmia altaille, spa:lle, ulkokeittiöille ja BBQ:lle, ulkotakoille, lammille, ja vesiputouksille.

Kun olet löytänyt mieleisesi konseptin tarjolla olevista, voit jakaa suunnitelman urakoitsijasi kanssa, joka pystyy konseptipiirrustusten avulla hahmottamaan paremmin sen, mitä haluat altaalta.


VIDEO: Nopeutettu video altaan rakennusprojektista Yhdysvalloista.

SwimmingPool.com
www.swimmingpool.com

Swimmingpool.com englanninkielisellä sivustolla on ilmainen online työkalu nimeltään “Build A Pool” jolla voit suunnitella oman uima-altaasi.

Build A Pool sisältää valmiita uima-allas teemoja jotka voit valita ja muuntaa vastaamaan omaa makuasi. Voit myös suunnitella uima-altaasi kokonaan alusta saakka, lisäten elementtejä makusi mukaan.

Sivusto sisältää myös uima-allas gallerian “Pool Gallery” linkin takana. Kuvat ovat valmiista ja toteutetuista uima-altaista Yhdysvalloissa.

Scott Cohen – Ulkotilojen suunnittelija
www.greenscenelandscape.com

Usein parhaat ideat uima-altaiden rakentamiseen saa ulkoilmatilojen suunnittelijoilta, joiden parhaimmistoon kuuluu Scott Cohen, joka esiintyy usein mm. HGTV kanavalla uima-altaiden ja ulkotilojen suunnittelun eksperttinä.

Hänen firmansa englanninkieliset sivustot ovat erinomainen resurssi nähdä ainutlaatuisia ulko-grillaus tiloja, uima-altaita ja spa rakennelmia, sekä yksilöllisiä ulkotakkoja.

Koska Cohenin firma on toimiva suunnittelutoimisto, voit mahdollisesti myös tilata firman suunnittelemaan kotisi ulkotilat allasta myöten.